HUIDVERZORGING

Weleda
We maken onze producten niet alleen zodat ze goed zijn voor jou, maar ook opdat ze goed zijn voor de wereld. Dat betekent dat we bij alle aspecten van onze bedrijfsvoering, van het telen van de ingrediënten tot het transport naar de winkels, zo duurzaam mogelijk te werken gaan.

Alka

Alka® Bad is uniek samengesteld basisch badzout dat het lichaam helpt met het afvoeren van losgeweekte zure afvalstoffen. Afvalzuren worden door het lichaam afgevoerd via de nieren, de darmen, de longen en via ons grootste orgaan, de huid!

Earth Line

EARTH.LINE EN SEA.LINE ORGANIC & NATURAL SKIN CARE - by Original Cosmetics

Twee cosmeticalijnen één filosofie: EERLIJK EN BETROUWBAAR

De natuurcosmetica van Earth·line en Sea·line voor man en vrouw bestaat uitsluitend uit 100% natuurzuivere, biologische ingrediënten. Alle producten onderscheiden zich met het BDIH-keurmerk voor “gecontroleerde natuurcosmetica” en zijn gecertificeerd door EcoControl.  

Rio Rosa Mosqueta

Aloe Vera, Avocado, Kokosnoot, Sacha Inchi en Rozenbottelolie zijn slechts een aantal van de 100% natuurlijke, puurste en speciaal geselecteerde biologische ingrediënten uit Zuid-Amerika en Europa die wij verwerkt hebben in onze Rio Rosa Mosqueta huidverzorgingsproducten. 

Mobirise

Zarqa

Zarqa is zuiver en mild ontwikkeld om risico op allergie te minimaliseren. De producten van Zarqa bevatten geen parfum of onnodige conservering, hierdoor werken ze zuiver en de producten zijn zélfs geschikt voor de meest gevoelige huid.

Bezoek website 


VOEDINGSSUPPLEMENTEN

Alka

Ontdek de kracht van het zuur-base evenwicht voor uw gezondheid.De gespecialiseerde producten van Alka® helpen u met het ontzuren van het lichaam.
Bezoek website

Arkopharma


Arkopharma is gespecialiseerd in Fytotherapie.

Mobirise

AOV

De Kracht van AOV
De natuur geeft ons de ingrediënten voor een gezonde geest en een gezond lichaam. Dat is de kracht van de natuur. En van AOV. Want AOV gebruikt in de producten alleen vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen die zo dicht mogelijk bij de natuur staan.

Bezoek website 

A.Vogel

Het werk van Alfred Vogel is gebaseerd op een levenswijze die volledig uitgaat van de natuur.

Bonusan

Door de kijk op gezondheid te verbreden wil Bonusan mensen meer grip op hun gezondheid geven. Proactief en reactief.

Bonusan maakt mensen bewuster van de keuzemogelijkheden en wil bijdragen aan een gevoel van controle over de eigen gezondheid, door haar kennis breed toegankelijk te maken.
Bezoek website

Mobirise

Energetica Natura 

Biotics Research Corporation is een familiebedrijf dat zich toewijdt aan de gezondheid en welzijn van patiënten door het beschikbaar stellen van superieure voedingssupplementen. Het bedrijf is in 1976 opgericht en is gevestigd in Rosenberg (bij Houston) in Texas in de Verenigde Staten. Biotics Research produceert voedingssupplementen volgens cGMP en is in het bezit van een farmaceutische productielicentie FDA N° 1626060 (hoogste kwaliteitsnorm). 

Bezoek website 

Mobirise

- Heel

Heel is een farmaceutisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen en produceren van geneesmiddelen op basis van natuurlijke ingrediënten.
We zijn pioniers op het gebied van natuurlijke geneeskunde, en onze nieuwsgierige geest bepaalt hoe we denken en werken. Deze manier van denken is de drijvende kracht achter ons bedrijf van vandaag en gaat terug tot onze oprichter, Dr. Hans-Heinrich Reckeweg.
Een ander onderscheidend kenmerk is onze sterke betrokkenheid bij wetenschappelijk onderzoek en het verzamelen van bewijsmateriaal. Onze natuurlijke geneesmiddelen zijn veilig en efficiënt bij de behandeling van vele ziekten. Met behulp van spraakmakende onderzoekstechnologieën, praktijkgericht en experimenteel klinisch onderzoek, zet Heel zich in om na te gaan hoe deze geneesmiddelen werken in het lichaam. Ons doel: therapieën ontwikkelen die nog beter zijn afgestemd op de medische behoeften van patiënten.

Bezoek website 

Lamberts

Opgericht in 1982, is Lamberts nu de marktleider in de U.K. van voedingssupplementen in de voorschrijfmarkt. We zijn toonaangevend op het gebied van vitamines, mineralen, aminozuren, multi’s, oliën en kruiden. Voorschrijvers kiezen Lamberts voor hun cliënten omdat we een professioneel assortiment van hypoallergene, hoog- geconcentreerde supplementen aanbieden die gegarandeerd zijn van de hoogste kwaliteit.

Als u Lamberts producten wordt voorgeschreven, of zelf adviseert, bent u verzekerd dat u een kwaliteitsproduct gebruikt/adviseert dat is ontwikkeld door professionals in de orthomoleculaire geneeskunde voor professionals.
Kwaliteit komt door aandacht te besteden aan het detail.

Mannavital

Ontdek onze natuurlijke voedingsupplementen.Mannavital bestaat uit drie gamma's:

PLATINUM : monopreparaten van absolute topkwaliteit voor een doelgerichte aanpak

FYTO-REEKS : fytotherapeutische preparaten van uitzonderlijke kwaliteit voor een doelgerichte aanpak

ORTHO-REEKS : orthomoleculaire preparaten van uitzonderijke kwaliteit voor een doelgerichte aanpal
Bezoek website

Bezoek website 

Membrasin


Membrasin® duindoornbesolie zit boordevol vitamines en omega vetzuren die de huid van binnenuit voeden en het collageen in stand houden. Hoe meer collageen, hoe steviger en elastischer de huid.

Bovendien heeft duindoornbesolie een gunstige werking op de vochthuishouding van de huid. Heeft u last van een slappe, droge huid? Gebruik dan Membrasin® duindoornbesolie in capsulevorm of druppels.
Bezoek website

Metagenics


Mensen helpen in hun streven om gezonder te leven is de kern van alles wat we doen. De Mens heeft immers het genetisch potentieel om gezond te leven. Metagenics helpt om dit potentieel te realiseren via de voeding. Daarvoor hebben we onze originele producten en voedingsconcepten voor jong en oud ontwikkeld. Daarom zijn wij toegewijd om gezondheidsprofessionelen te helpen veilige, efficiënte en natuurlijke oplossingen te bieden aan hun patiënten.

New-Care


Krachtige voedingssupplementen voor iedereen die bewust met zijn lichaam bezig is
We halen allemaal graag het beste uit iedere situatie. We willen optimaal presteren en zo lang mogelijk actief en vitaal blijven. Wij hebben voedingssupplementen ontwikkeld die hierbij kunnen helpen.

De supplementen bieden een specifieke aanvulling op de dagelijkse voeding waardoor bijvoorbeeld sportprestaties kunnen worden ondersteund en het lichaam kan worden ondersteund in specifieke situaties, zoals bijvoorbeeld bij veroudering of in de periode rondom de zwangerschap.


Orthica


Haal meer uit een gezond leven!

Goede, uitgebalanceerde voeding en voldoende beweging en ontspanning helpen niet alleen om vandaag fit te zijn maar ook in de toekomst gezond te blijven. In onze drukke maatschappij hebben echter maar weinig mensen een optimaal uitgebalanceerd voedings- en leefpatroon. Bovendien brengen levensfases zoals groei, zwangerschap en de overgangsjaren een verhoogde behoefte aan specifieke voedingsstoffen met zich mee. Situaties zoals stress kunnen het natuurlijke evenwicht uit balans brengen. In deze gevallen kan ondersteuning van de gezondheid met voedingssupplementen van Orthica nodig zijn om optimaal te kunnen blijven genieten. Dan is het verstandig om te kiezen voor een goede aanvulling. Die is niet voor iedereen gelijk. Daarom hebben wij onder andere speciale producten voor kinderen, voor senioren, voor mannen en voor vrouwen.

Pervital

Nutramin verkoopt 2 productlijnen: Nutramin en Pervital. De Nutramin productlijn bestaat uit enkelvoudige vitaminen, mineralen, kruiden, vetzuren, aminozuren en orgaanextracten. Daarnaast bevat deze productlijn een ruime selectie multi preparaten en unieke specialiteiten. Deze specialiteiten zijn voor specifieke doeleinden samengesteld en zijn onderscheidend in de markt.

De Pervital producten zijn uniek van samenstelling en bevat zowel orthomoleculaire producten als ook producten gebaseerd op de bioresonantie homeopathie.

Pharma Nord 

Royal Green

Bij Royal Green geloven we dat er één manier is om gezond te genieten van het leven: de natuurlijke manier! We gebruiken alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Altijd puur natuur, veilig en indien mogelijk gecertificeerd biologisch. Biologische ingrediënten zijn een geschenk van de natuur en wij van Royal Green zijn gepassioneerd om deze Wijsheid van de Natuur te leveren. We zorgen goed voor onze schitterende planeet en ondersteunen biologische boerderijen en duurzame landbouw over de hele wereld. Dus geniet van het leven en blijf gezond!

Sambucol

Als moeder probeer je vaak alle balletjes hoog te houden. De zorg voor je kinderen is daarbij erg belangrijk. Maar in je drukke leventje met je eigen baan, het huishouden, de ideale vrouw zijn voor je partner, het onderhouden van een sociaal leven (of wat daar van over is), kinderfeestjes, zwemles en de sportwedstrijden van je kids valt dat niet mee. Daar kan je wel wat hulp bij gebruiken!

Dan is het fijn om te weten dat die hulp in een klein en gecontroleerd flesje aanwezig is. Je leven is nog steeds hectisch, maar het is een geruststellende gedachte dat Sambucol® het immuunsysteem van jouw gezin ondersteunt.


Schusslerzouten

Steeds meer hoor en lees je over Schüsslerzouten. Maar wat is het nu en wat kan het voor je betekenen?

De Duitse homeopaat Schüssler ontwikkelde een geneeswijze die de cellen in je lichaam gezond houdt. Elke cel heeft volgens Schüssler behoefte aan zeer specifieke voedingsstoffen, mineralen ofwel zouten genoemd. Hij ontwikkelde 27 verschillende soorten. Met de informatie op de pagina's willen we je vertrouwd maken met Schüsslerzouten en vooral ook aantonen dat het niet ingewikkeld hoeft te zijn.

Schüsslerzouten van Pflüger voor balans in de cellen.

Solgar

Solgar Vitamins is de Nederlandse distributeur van de Amerikaanse SolgarVitamin & Herb Company. Al sinds de oprichting in 1947 is Solgar gespecialiseerd in het produceren van kwalitatief hoogwaardige voedinssupplementen.
Bezoek website 

Mobirise

Soria bel 

SORIA NATURAL bezit honderden hectaren biologische plantages in het hooggebergte van de provincie Soria, in Spanje. Het gebied ligt op 1200 m hoogte, is pollutievrij en één van de minst bevolkte regio’s van West-Europa (9 inwoners per km²).
De omgeving telt 5000 km² dennenbossen en is omringd door bergketens die het gebied beschermen tegen vervuilende invloeden van buitenaf. Het ecosysteem draagt bij aan een betere kwaliteit van de grondstoffen. Het harde bergklimaat en de korte levenscyclus van de plant zorgen immers voor een grotere concentratie aan actieve stoffen.

Bezoek website 

Synofit 

Bewegingsvrijheid betekent: overal gaan en staan waar u maar wilt. Het behoud van een goede conditie van uw gewrichten speelt daar een belangrijke rol bij. De gewrichten moeten immers soepel en sterk blijven om alles te kunnen doen wat u wilt. Of het nu gaat om ‘s morgens de trap aflopen of om een lange wandeling aan het strand samen met uw vriendin.

U houdt uw gewrichten tot op hoge leeftijd soepel, en u kunt daarom actief blijven sporten, zo nu en dan gezellig met vrienden en familie uitstapjes blijven maken, en voor actieve vakanties blijven kiezen.

Vitakruid

Gezondheid is het grootste goed. Vitakruid zet zich daarom in voor de ontwikkeling van hoogwaardige voedingssupplementen die u helpen uw gezondheid en vitaliteit te behouden. Vitakruid levert voedingssupplementen die aansluiten bij de orthomoleculaire praktijk. Het assortiment wordt voortdurend verbeterd op reactie van de nieuwste en wetenschappelijke inzichten. De producten moeten zich onderscheiden op basis van prijs, dosering, samenstelling, zuiverheid, opneembaarheid en gebruiksgemak.

Mobirise

VSM

Je wilt natuurlijk het liefst gezond zijn én gezond blijven. Je lichaam is van nature krachtig en kan dus heel veel zelf bestrijden en herstellen. Bij klachten kies je bij voorkeur een natuurlijk middel, zoals een homeopathisch geneesmiddel of een natuurlijk gezondheidsproduct.
VSM geeft je kracht uit de natuur. 

Bezoek website 

Vitalize


Vitalize is de voedingssupplementenlijn van Vitalize Products. Vitalize Products is gevestigd in Gorinchem en is opgericht in 2003. De basis van onze activiteiten bestaat uit het ontwikkelen en vermarkten van gezondheids- en drogisterijproducten.

De Visie van Vitalize
We worden steeds ouder en de gezondheidszorg is een groot goed. Een vitaal en plezierig leven is een randvoorwaarde geworden.

Vitalize zoekt aansluiting bij deze levensverwachting. Vitalize streeft ernaar door continue innovatie de allerbeste te zijn en te blijven in haar marktgebied.

De Missie van Vitalize
Bij Vitalize staat het leven centraal. Vitalize is ervan overtuigd dat iedereen het maximale uit het leven kan halen en doet er alles aan om daarin te faciliteren. In de eerste plaats met de levering van topkwaliteit gezondheidsproducten. Maar ook door de klant deelgenoot te maken van de organisatie en haar uitstekende kennis van de markt.

Vitalize is er voor u.

Vitals

Vitals levert hoogwaardige voedingssupplementen en deelt kennis over de werkzaamheid van voedingssupplementen om op natuurlijke wijze gezond te worden of te blijven. De focus ligt hierbij op de ondersteuning van professionals in de complementaire gezondheidszorg.

Optimale werkzaamheid van onze voedingssupplementen,
uitgebreide informatie, goede service, snelle levering
en het tijdig en compleet beantwoorden van (technische)
vragen behoren tot onze topprioriteit.


VOEDING, SUPER FOODS EN RAW FOODS

De halm


Gezonde voeding is in de jaren negentig steeds belangrijker geworden. Dit is gepaard gegaan met een steeds uitdrukkelijker wordend besef voor het behoud van ons milieu.

Biologisch boeren houdt in dat er geen chemische synthetische bestrijdingsmiddelen en geen kunstmest gebruikt mag worden bij de teelt van granen. Door middel van mechanische onkruidbestrijding en een goed bouwplan is men in staat zonder chemische middelen te werken. Biologisch-dynamisch werkt op dezelfde manier. Hierbij hanteert men nog enkele vuistregels met bijvoorbeeld het tijdstip van zaaien en oogsten. Vergeleken met de gangbare landbouw zijn de opbrengsten lager.

Doordat er steeds meer boeren biologisch gingen telen, kwam ook de verwerking van deze granen langzaam op gang. Ook in Heeswijk-Dinther werd een initiatief opgezet door Harrie van Grinsven in de vorm van een biologische graanpletterij. Hiermee heeft hij destijds de basis gelegd voor ons bedrijf.

De Traay

Bij de Traay werken we samen met professionele imkers die voldoen aan de hoogste normen, zodat we zeker weten dat onze honing van de beste kwaliteit is en dat de imker rekening houdt met het leefmilieu van mensen, bijen en planten.

Ekoland

Ekoland gelooft dat biologische voeding het beste is voor onszelf én het beste voor onze leefomgeving. Dat gunnen we ieder mens en dat gunnen wij de aarde. Vanuit ons hart willen wij biologische voeding voor een breed publiek toegankelijk maken.

Horizon
Horizon biedt een compleet assortiment biologische noten, zuidvruchten en zaden. Er zijn een veertigtal soorten, verkrijgbaar in verpakkingen van 50 g tot 1000 g. Horizon biologische noten, zuidvruchten en zaden zijn verkrijgbaar in natuurvoedings-winkels en andere speciaalzaken in Nederland en België. Alle Horizon noten, zuidvruchten en zaden zijn voorzien van het Europees biologisch keurmerk. Controle vindt plaats volgens

Mattisson


Mattisson heeft een complete lijn aan producten en superfoods geïntroduceerd
die een actieve en gezonde, vitale en energieke levensstijl ondersteunen op een
natuurlijke en verantwoorde manier. Binnen de complete lijn biedt Mattisson
een aantal samengestelde producten aan, die het u makkelijk maken uw dieet
op een gezonde manier te verrijken met belangrijke nutriënten voor gezondheid
en vitaliteit. Zoals bijv: AlkaGreens, Acai Eiwit SuperShake, tarwegras poeder, chia zaad.

Rabenhorst

Heerlijke pure sappen met vruchtvlees.

Royal green


Bij Royal Green geloven we dat er één manier is om gezond te genieten van het leven: de natuurlijke manier! We gebruiken alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Altijd puur natuur, veilig en indien mogelijk gecertificeerd biologisch. Biologische ingrediënten zijn een geschenk van de natuur en wij van Royal Green zijn gepassioneerd om deze Wijsheid van de Natuur te leveren. We zorgen goed voor onze schitterende planeet en ondersteunen biologische boerderijen en duurzame landbouw over de hele wereld. Dus geniet van het leven en blijf gezond!

Schulp

Biologische sappen.


THEE

Alka


Kruiden zijn de kracht uit de natuur! Ieder kruid bevat energierijke elementen die de bouwstenen vormen van ons lichaam. Met een selectie van maar liefst 52 soorten kruiden, bevat Alka® Thee het gehele spectrum aan elementen die zorgen voor het neutraliseren en afvoeren van afvalzuren uit het lichaam.

Bezoek website 

Jacob Hooy


In 1743 opende Jacob Hooy een kruidenkraam op de Amsterdamse Nieuwmarkt. Hier begon, met de verkoop van kruiden en specerijen, de rijke historie van het bedrijf.
En aan de firma kleeft niet alleen historie, maar ook een brok nostalgie.
Nostalgie vooral naar het oude en vertrouwde handelen in kruiden.
De geur, die het tot de nok toe gevulde kruidenpakhuis in Limmen zo kenmerkend maakt,doet herinneringen herleven aan de tijd van de .....

Mobirise

Yogi Tea 


Sinds onze oprichting, meer dan 40 jaar geleden, staat de aandacht voor natuur, de medemens en onszelf centraal bij al ons handelen. En dat op alle niveaus. Dat is geheel naar de Indiase filosofie van de ayurveda, die vindt dat bewustzijn en balans van groot belang zijn bij alles wat we doen.
Met deze diepe kennis doen wij iedere dag ons best om goed en juist te handelen, waarbij we ons continu afvragen wat we beter kunnen doen. Als klein en onafhankelijk bedrijf in de biologische sector zijn we deze weg lang geleden al ingeslagen en we zullen deze dag aan dag blijven volgen, oplettend en tastend. Alles, om ons hoogste doel te bereiken: onze klanten de beste en lekkerste thee te bieden.

Dat vraagt om een scala aan ecologische, ethische en duurzame ingrediënten. Wij staan namelijk voor meer dan ‘alleen biologisch’: in alle facetten houden wij rekening met onze verantwoordelijkheid voor mens en natuur. Onze betrokkenheid en ons streven komen bijeen in ons YOGI TEA®-keurmerk – een vignet dat evenzeer een statement als een aansporing is. Voor nog betere thee, vanaf het veld tot in het glas.
Bezoek website  

Piramide

Piramide thee wordt nóg lekkerder wanneer je de achtergrond ervan kent. Onze experts weten precies waar ter wereld de beste biologische theeën, kruiden en specerijen groeien. Daarom beheren wij juist op die plekken eigen theebomen en kruidenvelden en werken we samen met lokale ondernemers.

Salus

De natuur heeft ons heel wat te bieden, vooral wanneer het om onze gezondheid gaat. Een goed voorbeeld is groente en fruit, of het verse sap daarvan. Maar helaas is de bodem en dus ook onze voeding niet meer zo rijk aan voedingsstoffen als vroeger. Belangrijke mineralen zoals selenium en magnesium zijn bijvoorbeeld nog nauwelijks in voldoende mate aanwezig om via de voeding binnen te krijgen.

Het lichaam kan daarom wel wat extra’s gebruiken om gezond en fit te blijven. Maar dan wel in een zo natuurlijk mogelijke vorm. Om die reden produceert de firma Salus-Haus, gevestigd in het Duitse Bruckmühl bij München, al sinds 1916 voedingssupplementen op natuurlijke basis. Elixers, kruidentheeën, tabletten en plantensappen zijn de bekendste Salus producten. Op deze website vindt u een overzicht van dit hele scala aan gezondheidsproducten.

Mobirise

Royal Green 

Bij Royal Green geloven we dat er één manier is om gezond te genieten van het leven: de natuurlijke manier! We gebruiken alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Altijd puur natuur, veilig en indien mogelijk gecertificeerd biologisch. Biologische ingrediënten zijn een geschenk van de natuur en wij van Royal Green zijn gepassioneerd om deze Wijsheid van de Natuur te leveren. We zorgen goed voor onze schitterende planeet en ondersteunen biologische boerderijen en duurzame landbouw over de hele wereld. Dus geniet van het leven en blijf gezond!
Bezoek website 

Losse Thee

  In onze winkel vind u meer dan 80 verschillende Losse  thee soorten.Van verwen thee tot kruiden thee.


NATUURLIJKE HAARVERZORGING / HAARVERF

Hairwonder

Bij Hairwonder houden we van natuurlijk gezond, glanzend & sterk haar. Sinds 1985 zijn we gepassioneerd om op een duurzame wijze de meest natuurlijke haarverzorgingsproducten te ontwikkelen. Het spreekt voor zich dat we dit doen met de meest vemieuwende extracten en gecertificeerd biologische ingrediënten.

Hennaplus

Als merk is Hennaplus ontstaan in 1985 met de introductie van de 100% natuurlijke kleurpoeders. In de loop der jaren is het assortiment uitgebreid met verschillende unieke haarkleurproductlijnen. Dit is het resultaat van onze passie om een hoogwaardig kwaliteitsproduct te bieden voor elke kleurwens.

Herbatint


Herbatint is een permanente haarkleuringsgel zonder ammoniak, verrijkt met 8 organische kruidenextracten. Herbatint geeft het haar een zeer natuurlijke en intense kleur en dekt uw grijze haar voor 100% vanaf de eerste toepassing. Uw haar krijgt een heldere en levendige kleur en is direct gezonder en natuurlijk mooi.

Jacob Hooy
In 1743 opende Jacob Hooy een kruidenkraam op de Amsterdamse Nieuwmarkt. Hier begon, met de verkoop van kruiden en specerijen, de rijke historie van het bedrijf.  
En aan de firma kleeft niet alleen historie, maar ook een brok nostalgie.
Nostalgie vooral naar het oude en vertrouwde handelen in kruiden.
De geur, die het tot de nok toe gevulde kruidenpakhuis in Limmen zo kenmerkend maakt,doet herinneringen herleven aan de tijd van de .....


AROMATHERAPIE

Mobirise

Chi

Het toepassen van essentiële oliën, aromatische stoffen uit planten en bomen voor gezondheid en welzijn wordt aromatherapie genoemd maar de term aromalogica past beter. Naast het therapeutisch inzetten van essentiële oliën zijn er namelijk nog talloze andere, ‘logische’ manieren om ze te gebruiken. Niet alleen via warmte komen deze 100% natuurlijke geuren vrij in de ruimte. Ook oefenen ze hun werking uit via inhalatie en massages, baden, shampoos, kompressen en specifieke huid- en lichaamsverzorging.  

Bezoek website 


NON FOOD

Mobirise

Ecover

Schoon:Met onze professoinele producten worden gebouwen, vloeren, handen, keukens en linnen onberispelijk schoon.
Duurzaam:We maken producten met een minimale impact op het milieu gedurende hun volledige levenscyclus
Innovatief:We innoveren voortdurend en verleggen onze grenzen om doeltreffende producten te ontwikkelen. 

Bezoek website 


Openingstijden 

Informatie 

Adres

Onze winkel bevind zich aan de :
Grote Kerkstraat 23
4651 BA Steenbergen 

Telefoon of Whatts App:

Tijdens onze openingstijden kunt u bellen naar
0167- 566262

E-mail:

Wilt u contact opnemen, stuur dan een e-mail naar: rozemarijnblommers@outlook.com
met uw vraag of bericht.


Onze openingstijden zijn:

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 9.30 - 17.30
Woensdag: 09.30-17.30
Donderdag: 9.30 - 17.30
Vrijdag: 09.30-17.30
Zaterdag: 9.30- 17.00
Zondag: Gesloten


© Copyright 2022 Rozemarijn Steenbergen - All Rights Reserved

Mobirise web creator - Details here