Privacy AVG

  1. Privacy wet- Op 25 mei 2018 wordt nieuwe wet omtrent privacy van kracht. Omdat we bij Kruiderij Rozemarijn graag open en transparant met onze klanten en relaties willen communiceren, lichten we het even toe. Allereerst willen we uiteraard graag duidelijk maken dat Kruiderij Rozemarijn nog nooit persoonlijke gegevens aan niet-belanghebbenden en andere partijen die niet direct van invloed zijn op een overeenkomst, heeft verstrekt. Wij zullen dat ook in de toekomst nooit doen. We nemen de bescherming van jouw gegevens serieus en hebben passende maatregelen genomen om gegevensmisbruik in de toekomst tegen te gaan.
  2. Wat houdt het in ? -Op 25 mei 2018 treedt dus de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) in werking. Deze geldt voor de hele Europese Unie en betreft een privacyverordening die heel wat onrust veroorzaakt. Je hebt er vast al over gehoord, maar wat houdt de nieuwe verordening in voor jou en jouw organisatie? De juridische tekst is soms lastig naar de praktijk te vertalen. Duidelijke zienswijzen zijn er nog maar in beperkte mate en jurisprudentie is er nog niet. De verordening heeft als doel de privacy en persoonlijke gegevens van Europese burgers te beschermen en om beter aan te sluiten bij de huidige technologische ontwikkelingen. Ook de e-privacy richtlijn wordt aangepast in lijn met dezelfde principes als de AVG. Na het introduceren van de AVG hebben de consumenten alle macht in handen als het gaat om hun persoonsgegevens. Consumenten hebben bijvoorbeeld altijd het recht om hun persoonsgegevens op te vragen of te laten verwijderen. Je kan altijd onze volledige Privacy Policy doorlezen om precies te weten wat er met jouw gegevens gebeurd.
  3. Persoons gegevens  - Kruiderij Rozemarijn verwerkt jouw persoonsgegevens zodat we contact met je op kunnen nemen als je daarom verzoekt, of als we je onverhoopt nodig hebben. Kruiderij Rozemarijn bewaart jouw persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is.
  4. Delen met anderen  -Kruiderij Rozemarijn verstrekt jouw persoonsgegevens niet aan derden.
  5. Bescherming -Kruiderij Rozemarijn neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. 

Openingstijden 

Informatie 

Adres

Onze winkel bevind zich aan de :
Grote Kerkstraat 23
4651 BA Steenbergen 

Telefoon of Whatts App:

Tijdens onze openingstijden kunt u bellen naar
0167- 566262

E-mail:

Wilt u contact opnemen, stuur dan een e-mail naar: rozemarijnblommers@outlook.com
met uw vraag of bericht.


Onze openingstijden zijn:

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 9.30 - 17.30
Woensdag: 09.30-17.30
Donderdag: 9.30 - 17.30
Vrijdag: 09.30-17.30
Zaterdag: 9.30- 17.00
Zondag: Gesloten


© Copyright 2022 Rozemarijn Steenbergen - All Rights Reserved

Build your own web page with Mobirise